Huisvesting

De kennel is gelegen in het landelijk buitengebied van Sint-Oedenrode, (kerkdorp Boskant) het ligt aan de grens van Sint-Oedenrode en Best. KennelThijs is eenvoudig te bereiken vanuit de steden: Eindhoven, Tilburg en S'Hertogenbosch. Het uitgangspunt van de kennel is dat de honden alle ruimte hebben, zowel in het binnenverblijf als in het buitenverblijf. De buitenverblijven van de kennel beschikken over een ruime verharde buitenplaats en een grote gezamelijke speelweide, zo bieden wij de honden de gehele dag de mogelijkheid om buiten te kunnen spelen alleen of met andere honden (natuurlijk voor zover de weersomstandigheden dit toelaten). Ook beschikt elke hond over zijn/haar eigen binnenverblijf. Vanzelfsprekend worden alle verblijven dagelijks gereinigd en kunnen ze in de winter worden verwarmd.

KennelThijs is ingeschreven bij de K.v.K. te Eindhoven alwaar ook de voorwaarden zijn gedeponeerd.

Onze pups worden allemaal ingeënt, ontwormd, nagekeken door de dierenarts en gechipt en geregistreerd naar behoren.De pups worden verkocht met een paspoort, garantie en een koopcontract.

KennelThijs is dagelijks geopend. Telefonisch zijn we 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze kennel om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en kennis te maken. Graag van te voren even bellen zodat we aanwezig zijn.